Om cykelhat.dk

Cykelhat.dk er en guide til at finde den rigtige cykelhjelm. Vi har samlet over 1.000 cykelhjelme fra forskellige forhandlere, som vi har kategoriseret på mærke/brand, pris og farver.

På den måde kan du surfe rundt på siden, og selv vælge om du går efter f.eks en rød cykelhjelm, eller du er typen der går efter et bestemt mærke. Har du et budget, så er det også muligt at få vist hjelme i forskellige prisklasser.

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til siden, kan du sende en mail til cykelhat@conseo.dk

Siden ejes af Conseo (CVR. 31815002), og på alle cykelhjelme er der affiliate links, hvilket vil sige at vi får provision af de salg vi skaber. Du vil dog aldrig komme til at betale mere af den grund.

Airbag cykelhjelm

Airbag cykelhjelmen har taget Danmark med storm. Faktisk viser det sig ifølge flere undersøgelser, at hjelmen er sikrere end standard hjelme. En cykeltur gennem København (Danmarks største cykelby) viser også, at danskerne har taget “den usynlige hjelm” til sig. Hos Doc24.dk kan du finde en detaljeret guide om produktet.

Derfor skal du bruge cykelhjelm!

Det er alment kendt at det er fornuftigt at køre med cykelhjelm, den holdning har de fleste, men mange cykellister kører alligevel ud i trafikken uden hjelm af flere forskellige grunde.
Ifølge rådet for sikker trafik sker de fleste cykeluheld når cykellisten er helt alene, bl.a. når cykellisten er påvirket af alkohol eller overser huller og andre forhindringer på vejen samt får baggage eller andre forstyrrende elementer ind i styret.

cyklistforbundet anbefaler, at man kører med hjelm da denne, ifølge undersøgelser fra den danske havarikommission, kan reducere skader på hovedet i forbindelse med ulykker og i nogle tilfælde redde liv.

Det er længe siden at cykelhjelme var en halv æggeskal man satte på hovedet, som så skøjtede hen over kraniet på en. I dag får man et bredt udvalg af hjelme som både kan have et sporty åbent look med ventilation eller et mere street og lukket look, alle med god pasform og høj sikkerhed.

Ligeledes fås et farverigt udvalg af cykelhjelme til børn, som er med til at gøre det spændende og attraktivt for de små at begive sig ud i trafikken med en smart og sej cykelhjelm på hovedet.
Afvejer man konsekvenserne af skader på hovedet ift. skader på fx ben og arme ved cykelulykker, ser man at følgerne efter hovedskader er langt mere alvorlige og omfattende for den enkelte. Ifølge hjerneskadeforeningen kan brug af hjelm mindske risikoen for moderat til svær hjerneskade ved cykeluheld med op til 88 procent.
Et spørgsmål om vane…

I bund og grund handler det om at få gjort brugen af cykelhjelm til en vane – en del af outfittet og det at skulle ud at cykle, ligesom brug af sikkerhedssele for de fleste er en del af det at køre bil. På den måde vil man komme til at føle sig nærmest nøgen uden, og det er trods alt bedre med en smule uglet hår frem for åbent kraniebrud.